Hesabım
    "X-Men: Dark Phoenix"te Tanıdık Bir Yüz Eksik Kalacak!

    Yeni devam halkası "X-Men: Dark Phoenix"te bir karakterin geri dönmeyecek olduğu kesinleşti.

    Yeni nesil X-Men serisi doludizgin devam ederken, bir karaktere veda ediyoruz. Marvel çizgi roman evreninin güzide mutant evrenini beyaz perdelere taşıyan yeni nesil serideki bir karakter, bir sonraki devam halkasında boy göstermeyecek. İnsanüstü güçlere sahip kahramanlarımızın gençlik yıllarını gördüğümüz yeni nesil serinin sıradaki devam halkası X-Men: Dark Phoenix'te Profesör X'in boynu bükük kalacak.

    Seride Profesör X'in büyük aşkı olan Moira MacTaggert'ı canlandıran Rose Byrne, devam halkasında boy göstermeyeceğini açıkladı. CinemaBlend'e konuşan güzel yıldız, "Ne yazık ki devam halkasında Moira olmayacak. Keşke olsaydı. X-Men: Apocalypse'te çok eğlendim, kadroyu çok sevdim. Süper kahraman filmleri çok eğlenceli oluyor" dedi. Başarılı oyuncu serinin yeni yüzü olan Jessica Chastain hakkında da konuştu ve "Onun yeni filmde ne yapacağını çok merak ediyorum çünkü büyük hayranıyım" dedi.

    Chris Claremont imzalı çizgi romandan ilhamını alan spin-off projesinde, Jean Grey'in içinde saklı olan karanlık güç ile mücadelesini göreceğiz. Jean Grey, sahip olduğu üstün güç sayesinde dünyayı Apocalypse'ten kurtarmıştır. Ancak bu sınır tanımayan Phoenix Gücü, sanıldığından bile daha güçlüdür. Bu güç yavaş yavaş Jean Grey'i ele geçirmeye ve ruhunu yozlaştırmaya çalışırken, Profesör X ve ekibin geri kalanı da Jean'in ruhunu kurtarmaya çalışmaktadır. Ancak Jean günden güne karanlığın içine çekilmekte ve daha tehlikeli bir hal almaktadır. Bu süreçte ekip üyeleri, tek bir mutantın hayatının, dünya üzerindeki herkesinkini tehlike atmaya değip değmeyeceği sorusuyla yüzleşmek zorunda kalacaktır...

    Mutant aleminin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in hikayesini genişletecek olan "X-Men: Dark Phoenix"te "Game of Thrones" ile yıldızı parlayan Sophie Turner bir kez daha Jean Grey'e hayat verirken, Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de kadroda yer alıyor. Serinin gedikli oyuncuları James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto) ve Jennifer Lawrence (Mystique) da filmde boy gösterecek.

    Daha önceki bazı X-Men filmlerinin senarist ve yapımcılığını üstlenen Simon Kinberg'ün yönetmenliğini yapacağı filmin müziklerine ise geçtiğimiz günlerde 11. Oscar adaylığını elde eden usta besteci Hans Zimmer imza atacak.

    13 Nisan’da izleyeceğimiz “The New Mutants” ve 1 Haziran’da izleyeceğimiz “Deadpool 2”den sonra vizyona girecek olan senenin üçüncü X-Men filmi Dark Phoenix 2 Kasım 2018’de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top