Hesabım
    Luke Evans "10x10"de İntikam Peşinde!

    Luke Evans başrollü gerilim filmi "10x10"den poster geldi.

    Hollywood'un geç keşiflerinden Luke Evans'lı gerilim 10x10'den poster var. Yalnızca 8 yıldır devam eden kariyerine 35 proje sığdırmayı başararak, Hollywood'un geç ama verimli keşiflerinden biri olan ünlü oyuncu, bir kez daha kötü adam rolüne giriyor. Güzel ve Çirkin'in Gaston'u, Hızlı ve Öfkeli serisinin Shaw'ı olarak sektörün favori kötü adamlarından biri olan Evans, bu kez de sıradan görünümlü ama karanlık sırlar saklayan bir karakteri canlandıracak.

    Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında oldukça karanlık sırları olan biridir. Bunların en önemlisi de çiçekçi olan Cathy’ye karşı beslediği gizli takıntıdır. Genç kadından intikam almayı kafasına koyan Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bir plan yapar ve Cathy'yi günışığında Atlanta'dan kaçırır. Onu oldukça küçük, ses yalıtımlı bir odaya kitleyen Lewis’in planı; Cathy’nin geçmişindeki karanlık bir sırrı itiraf etmesini sağlamaktır. Fakat Cathy’nin pes etmeye niyeti yoktur...

    Klostrofobik bir gerilim ve karakter odaklı, sürükleyici bir hikaye vadeden "10x10"in yönetmen koltuğunda, ilk yönetmenlik deneyimine imza atacak olan Suzi Ewing oturuyor. Senaryosunda Noel Clarke'ın imzası olan gerilimde Cathy'yi ise Kelly Reilly canlandırıyor. Kadrosunda senarist Clarke, Olivia Chenery, Jill Winternitz, Benjamin Hoetjes ve Keila J. Brown'ı da bulunduran gerilim filmi, İngiltere'de 13 Nisan'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top