Hesabım
    "Bordo Bereliler: Afrin" Geliyor!

    "Bordo Bereliler: Afrin" ile savaşın yankıları bir kez daha beyaz perdede...

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde çekilen Bordo Bereliler Afrin filmi resmi vizyon tarihini aldı. Türkiye, Bordo Bereliler ile Afrin'deki terör hedefleriyle mücadelesini sürdürürken, savaşın izleri ve askerlerin cesareti, "Bordo Bereliler Afrin" ile beyaz perdeye taşınıyor.

    MPT-76 (Milli Piyade Tüfeği), MPT-55 ve MPT55-K (Milli Piyade Tüfeği), T40R tek atım bombaatar (launcher), JMK BORA-12 (Tam Profesyonel uzun menzilli keskin nişancı tüfeği) 40 mm tamburali bombaatar ve Canik 55 gibi Türkiye üretimi silahların kullanıldığı filmin yönetmen koltuğunda, serinin bir önceki filmi "Bordo Bereliler Suriye"nin yönetmeni Erhan Baytimur oturuyor. Senaryosunu Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur'un üstlendiği filmin kadrosu ise bir hayli geniş.

    İlk filmden tanıdığımız Cenk Ertan ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu'na Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı, Kübra Dilara Çelen, Balamir Emren, Ergun Kuyucu, Gencer Güvercin, Mehmet Dindar ve Erol Yavan gibi kalabalık bir kadronun eşlik ettiği devam halkası da ilk film gibi 16 Yapım Medya yapımı.

    Afrin'de başlayıp, Bursa İnegöl'de son bulacak olan "Bordo Bereliler Afrin" 23 Mart'ta vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top