Hesabım
    Demet Evgar'lı "Sofra Sırları"nın Kamera Arkasına Bir Bakış!

    Kadın bir seri katilin hikayesini kara mizahla harmanlayan "Sofra Sırları" için geri sayım sürüyor.

    Demet Evgar'lı dram-komedi Sofra Sırları'ndan kamera arkası görüntüleri geldi. Başrolünde "Sen Aydınlatırsın Geceyi", "Bir Erkek Bir Kadın", "Yok Artık" gibi başarılı projelerin ardından son olarak da "Aile Arasında"da karşımıza çıkan güzel oyuncu Demet Evgar'ın bir seri katili canlandırdığı "Sofra Sırları", bu Cuma sinemalarda olacak.

    Senarist olarak başladığı 31 yıllık kariyeri boyunca "Nar", "Gölgesizler", "Anlat İstanbul" ve "9" gibi pek çok başarılı yapımı yerli sinemaya kazandıran Ümit Ünal'ın yönetmen koltuğuna oturduğu 8. uzun metraj olan "Sofra Sırları"nda kadın bir seri katilin hikayesi kara mizahla harmanlanıyor.

    Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yemeklerine bayılır. Gayet sıradan görünen bu aile hayatında, Neslihan'ın yakın çevresindekiler bir bir ölmeye başlayınca tüm gözler ona çevrilir. Mükemmel bir aşçı, evine ve eşine düşkün kısacası mükemmel bir ev hanımı olan Neslihan, aslında bir seri katildir. Şehre yeni atanmış, çok zeki, Amerika’da eğitim görmüş, hırslı ve genç bir komiser bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır...

    Evgar'ın yanı sıra Fatih AlAlican Yücesoy, Elit Andaç Çam, Fırat Altunmeşe, Ferit Aktuğ, Emrah Kolukısa, Burcu Yasemin Şeyben, Burcu Halaçoğlu gibi isimler yer aldığı "Sofra Sırları" bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top