Hesabım
    Ivana Sert'li Komedi "Antep Fıstığı" Geliyor!

    Ivana Sert başrollü "Antep Fıstığı"dan fragman var.

    Moda programlarının aranan yüzü Ivana Sert şimdi de sinema yıldızı oldu. Ünlü modacı, Antep Fıstığı filminde Gaziantepli bir babanın ve Alman bir annenin çocuğu olan Simge'yi canlandıracak.

    Almanya’da doğup büyümüş olan Simge’nin dedesi, oğlu Gaziantepli birisi ile evlenmediği için tüm bağlarını koparmış ve yıllardır oğluyla görüşmemiştir. Simge, anne ve babasını bir kaza sonucu kaybedince Almanya’da bir başına kalır. Yıllarca tek yaşayan genç kadın Gaziantep’ten gelen haberle oldukça şaşırır. Hasta olan dedesi, tüm malını Gaziantepli biri ile evlenme şartı ile Simge’ye bırakmaya karar verir ve bunun için ölüm döşeğindeyken torununu yanına çağırır. İçinde büyük bir korkuyla hiç bilmediği bir şehre gelen Simge’yi dedesinin hizmetlisi Ümmühan’ın oğlu Hayri ve ailesi misafir eder. Zamanla şehri sevmeye başlayan Simge’nin peşini aksilikler bırakmaz. Simge’ye ilk görüşte aşık olan Hayri, Simge’nin başına gelen olaylardan onu kurtarır. Simge de artık kahramanına aşık olmuştur. Fakat Hayri’nin annesi Ümmühan Gaziantep kültürünü bilmeyen bir gelin istemez. Simge, kendisini kabul ettirmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Hayri ile Simge Ümmühan’ı ikna edip kavuşabilecekler midir?

    Komedi filmi "Antep Fıstığı"nın yönetmen koltuğunda Oğuz Yalçın otururken, filmin kadrosunda Orhan Uslu, Tuncay Günhan, Sefa Zengin ve Vural Buldu da yer alıyor. Filmin senaryosunda da Orhan Uslu'nun imzası var. "Antep Fıstığı" bu Cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top