Hesabım
    Matthew McConaughey ve Anne Hathaway’li “Serenity” Vizyon Tarihini Aldı!

    Film ödül sezonunda vizyonda olacak.

    Yılın en merakla beklenen filmlerinden “Serenity” vizyon tarihine kavuştu. Film, ödül sezonuna yakın bir tarih olan 28 Eylül’de vizyonda olacak.

    “Serenity”nin başrollerini Oscar ödüllü iki oyuncu, Matthew McConaughey ve Anne Hathaway paylaşıyor. Daha önce “Yıldızlararası” filminde beraber oynayan ikiliye “Savaştan Sonra” filminde izlediğimiz Jason Clarke, Oscar adayı Diane Lane, “Kanlı Elmas”ın yıldızlarından Djimon Hounsou, Jeremy Strong, Robert Hobbs, Edeen Bhugeloo, Rafael Sayegh ve Kenneth Fok eşlik ediyor. Filmin yapımcıları ise Guy Heeley ve Greg Shapiro.

    Filmin yönetmenliğini “Hummingbird” ve “Locke” filmlerinin ödüllü yönetmeni Steven Knight üstleniyor. “Kirli Tatlı Şeyler” filminin senaryosuyla Oscar’a aday gösterilen Knight’ın, “Şark Vaatleri”, “Şah Mat” ve “Müttefik” filmlerinin senaryolarında da imzası var. İngiliz yönetmen ayrıca “Peaky Blinders” dizisinin de yaratıcısı ve yazarı.

    Drama ve gerilim filmi "Serenity", Matthew McConaughey'in oynadığı balıkçı teknesi kaptanına odaklanıyor. Kaptan, Karayipler'deki küçük bir adada hayatına giren büyüleyici bir kadından (Anne Hathaway) sonra gizemli geçmişiyle pençeleşmek zorunda kalır ve kendi gerçekliğini sorgulamaya başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top