Hesabım
    Merakla Beklenen Korku "Marrowbone"dan İlk Fragman!

    Hollywood'un yükselen yıldızlarını kadrosunda toplayan "Marrowbone"dan fragman geldi.

    Hollywood'un yükselen yıldızlarını derleyen Marrowbone'dan fragman geldi. Çıkışını "The Witch" ile yapan, ardındna "Parçalanmış" ile ününü pekiştiren Anya Taylor-Joy, Stranger Things ile yıldızı parlayan, ayrıca Yeni Mutantlar filminde Taylor-Joy ile birlikte karşımıza çıkacak olan Charlie Heaton, "Yaşam Kürü" filminde parlayan Mia Goth, "Kaptan Fantastik"in Bodevan'ı George MacKay ve henüz 9 yaşında olmasına rağmen televizyonun tanınan genç oyuncularından biri olan Matthew Stagg'ın başrollerini üstlendiği korku filmi, bir grup çocuğun korkulu hikayesini anlatıyor.

    Genç bir adam olan Jack ve kendisinden küçük olan kardeşleri Billy, Jane ve Sam'in büyük bir sırları vardır. 4 kardeş bir arada kalmaya devam edebilmek adına sevgili annelerinin ölümünü herkesten saklamak zorunda kalmıştır. Ancak bu şartla birlikte yaşamaya devam edebilecek olan kardeşlerin hayatını zorlaştıran bir diğer etmen daha vardır ki, bu sakladıkları sırdan çok daha kötücüldür. Genç kardelşlerin yaşadıkları malikanede şeytani bir varlık kol gezmektedir ve kardeşlere rahat vermemektedir...

    Korku sinemasının başarılı örneklerinden "Yetimhane"nin senaristi Sergio G. Sánchez’in ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan "Marrowbone"un senaryosu da yönetmenin kaleminden çıkma. Filmde Taylor-Joy Jack karakteriyle yakınlaşan Allie'yi canlandırırken, Heaton,, MacKay, Goth ve Stagg de filmin kardeşlerini canlandırıyor.

    "Marrowbone" 6 Nisan'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top