Hesabım
    Zoë Kravitz'li "Gemini"dan Poster Var!

    Gizem-gerilim türündeki "Gemini"dan poster geldi.

    Gizem gerilim türündeki Gemini filminden Coming Soon'a özel poster geldi. 2017 South by Southwest Film Festivali'nde prömiyerini yapan, ardından BAMcinemaFest 2017'nin açılış filmi olan "Gemini", ünlüler dünyasının karanlık yüzünden besleniyor.

    Genç Hollywood yıldızı Heather Anderson ile inatçı asistanı Jill LeBeau'nun kompleks ilişkisi iğrenç bir suç işlendiğinde sarsılır. Asistan Los Angeles’a doğru gizemi çözmek için yola çıktığında, kararlı bir polisin hep bir adım önünde olmalıdır ve arkadaşlık, dürüstlük ve ünlülük kavramlarıyla ilgili fikirleriyle yüzleşmelidir...

    Amerikalı yönetmen Aaron Katz'ın yönetmen koltuğunu ve senaryosunu üstlendiği "Gemini"ın başrollerini Lola Kirke ve Zoë Kravitz üstleniyor. Kirke'ün asistanı, Kravitz'in ise çiçeği burnunda yıldızı canlandırdığı gerilim filminin kadrosunda John Cho, Ricki Lake, Greta Lee, Michelle Forbes, Nelson Franklin ve Reeve Carney de yer alıyor.

    "Gemini" Chicago ve Locarno uluslararası film festivallerinde En İyi Film dalında adaylıkları olan bir yapım. Gizem - gerilim türündeki "Gemini" filmin 30 Mart 2018 tarihinde Amerika'da sinema severlerin karşısına çıkacak.

    Comingsoon
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top