Hesabım
    "Deadpool 2"den Josh Brolin'e Doğum Günü Kutlaması!

    "Deadpool 2" filminden, filmin oyuncusu John Brolin'e doğum günü mesajı geldi.

    Deadpool Cable'ın mutlu gününde onu yalnız bırakmadı. Marvel çizgi roman karakterlerinin en ele avuca sığmazı olan Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds, serinin oyuncularından Josh Brolin'in 50. yaş gününde özel bir mesaj yayınladı. Filmde Cable'ı canlandıran Brolin'e mutlu yıllar dileyen oyuncu, küçük şakalarını da es geçmedi. Gelen görselde resim yapmakta olan Deadpool'a poz veren Cable'ı görüyoruz. Ancak Deadpool'un çizdiği tablo, Cable rolündeki Josh Brolin'in yerine ünlü oyuncunun The Goonies'deki hali... Reynolds'ın Titanik göndermeli doğum günü mesajı ise; "Mutlu yıllar, parlak göz! Seni Fransız kızlarımdan biri gibi çiziyorum."

    Merakla beklenen devam halkası Deadpool 2 için geri sayım sürerken, filmin birbirinden renkli karakterlerine yenileri ekleniyor. Zamanda yolculuk edebilen, X-Men'in sevilen üyesi Cyclops'un oğlu Cable ve şans faktörünü kontrol edebilen Domino da bu macerada Deadpool'a eşlik ediyor. Cable karakterini "Old Boy" ve "İhtiyarlara Yer Yok" gibi kült yapımların tanınan ismi Josh Brolin üstlenirken, Domino rolünde "Atlanta" ve "Easy"nin yıldızı Zazie Beetz yer alıyor.

    Düşük çeneli anti kahramanı devam halkasında da canlandırmaya devam edecek olan Ryan Reynolds'a kadroda, ilk filmde tanıştığımız, Deadpool'un büyük aşkı Vanessa'yı canlandıran Morena Baccarin, Deadpool'un en yakın arkadaşı Weasel rolündeki T.J. Miller, Negasonic Teenage Warhead'imiz Brianna Hildebrand, eğlenceli taksicimiz Dopinder rolünde Karan Soni ve sevilen kör ev sahibesi Al rolündeki Leslie Uggams eşlik ederken, serinin yeni yüzleri arasında Shiori Kutsuna, Eddie Marsan ve Julian Dennison yer alıyor. 

    Devam halkasında yönetmenliği, ilk filmin yönetmeni Tim Miller'dan devralan isim David Leitch olurken, yapımın senaryosunu ise Rhett Reese ve Paul Wernick kaleme aldı. "Deadpool 2", 1 Haziran 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top