Hesabım
    Box Office: Şahan Gökbakar Yine Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 9-11 Şubat haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan "Cebimdeki Yabancı", bu hafta itibariyle zirveyi kaybetti. Geçtiğimiz hafta sonunda listede 2 yeni film kendine yer buldu.

    Listenin bu haftaki galibi Şahan Gökbakar'ın sevilen tiplemelerinden birini beyaz perdeye taşıyan Kayhan oldu. Recep İvedik ile ünlenen komedyenin yeni komedi tiplemesi beyaz perde açılışını 252.458 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenini ilk sırasını alan filmin iyi bir açılış rakamı elde ettiği ancak Recep İvedik serisine yaklaşamadığı görüldü. Listenin 2. sıradaki filmi usta oyuncu Serra Yılmaz'ı ilk kez yönetmen koltuğuna oturtan dram komedi filmi Cebimdeki Yabancı oldu. Zengin kadrosuyla göz dolduran, usta yönetmen Ferzan özpetek'in de yapımcıları arasında yer aldığı "Cebimdeki Yabancı", 2. hafta sonu kapanışını 136.422 seyirci ile yaptı. Listenin ilk 3'ünü kapatan film ise erotizm ile aşkı harmanlayan "Grinin Elli Tonu"nun son devam halkası oldu. Anna ve Christian'ın aşklarının son mahsülü Özgürlüğün Elli Tonu, ilk hafta sonunda 131.439 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, listenin 4. filmi vizyonun bilim kurgu maceraları arasından çıktı. Beyaz perdenin gençlik bilim kurgu aksiyonu "Labirent"i sonlandıran devam halkası Labirent: Son İsyan listenin 4. sırasında yer aldı. Bir kez daha başrolünü Dylan O'Brien'ın üstlendiği 3. devam halkası 78.736 seyirci ile 3. hafta sonu kapanışını yaptı. Listenin tam ortasında ise yerli bir komedi yer buldu. Gupse Özay'ın sevilen tiplemesi Zeliha'yı Zeliha'yı bu kez aşka değil kariyere koşarken gördüğümüz yerli komedi Deliha 2, 5. hafta sonunda 74.660 seyirciye ulaştı. Listede ilk yarı geride kalırken, listede yerli komedinin ağırlığı devam etti. Listenin 6. sırasında Türkiye'nin gözbebeği komedyen Cem Yılmaz ve sevilen oyuncu Ozan Güven'i, bir kez daha G.O.R.A. ile fenomen olarak rollerine döndüren Arif v 216 ye buldu. Tüm zamanların ocak ayında en iyi açılış yapan film olan "Arif v 216", 6. hafta sonunda 61.520 seyirciye daha ulaştı. Böylece filmin toplam izleyici sayısı 5 milyon sınırına iyice yaklaşmış oldu. Listenin 7. sırasındaki yapım ise bol yıldızlı yerli komedi "Aile Arasında" oldu. Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği, başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar'ın yer aldığı yerli komedi, 11. hafta sonunda da başarılı gidişatını sürdürerek 54.552 seyirci tarafından izlendi. Böylece 5 milyon seyirci sınırını aşan film ilk 10'un bu sınırı geçen tek filmi oldu.

    Listenin 8. sırasında ise vizyonun yerli komedisi "Ölümlü Dünya" yer aldı. Yönetmen koltuğuna Leyla ile Mecnun dizisiyle gönüllere taht kuran Ali Atay'ı oturtan bol yıldızlı komedi filmi 3. hafta sonu kapanışını 47.408 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 9. filmi, Türkiye'nin en çok takipçisi olan Youtuber'ı Enes Batur başrollü yerli komedi "Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?" oldu. Youtube üzerinden ünlü olmakla üniversite sınavına hazırlanmak arasında bocalayan bir gencin yükselişini konu alan yerli komedi, 4. hafta sonu kapanışını 43.125 seyirci ile yaptı. Listenin sonundaki film ise bu yıl Oscar'ın iddialı isimlerinden biri olan "Coco" oldu. Ülkemizdeki 4. hafta sonu kapanışını 36.527 seyirci ile yapan film, Ölüler Dünyası'na yolculuk eden müzik tutkunu bir çocuğun hikayesini anlatıyor. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top