Hesabım
    Seri Katil Ted Bundy Filmine Metallica Desteği!

    Zac Efron başrollü seri katil filminin kadrosuna Metallica'nın vokali James Hetfield da katıldı.

    Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” filminin kadrosu genişliyor. Gerçek bir seri katilin hikayesini beyaz perdeye yansıtan filmin kadrosuna ikonik metal grubu Metallica'nın frontmani James Hetfield da katıldı. İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan başarılı müzik adamı, 1975’te ünlü seri katil Ted Bundy'yi tutuklayan ilk kanun görevlisini canlandıracak. Hetfield'ın hayat vereceği kıdemli Utah otoyol devriyesi Bob Hayward, 1975'te katili yolda durdurmuş ve arabasında hırsızlık aletlerinin olmasından şüphelenerek onu gözaltına almıştı. 

    Disney'in genç yıldızı olarak parlayan, ardından Hollywood'ta gençlik komedilerinin yakışıklı ancak şapşal çocuğu olarak öne çıkmaya başlayan, son olarak "Sahil Güvenlik" ve "Muhteşem Showman"de karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Zac Efron'u başrolüne yerleştiren biyografik yapımın kadrosu da bir hayli geniş.

    "Skins" dizisi ile parlayan, "Maze Runner" serisinin yükselen yıldızı Kaya Scodelario filmde Bundy’nin hapisteyken evlendiği eşi Carole Ann Boone’u canlandırırken, Bundy'nin uzun dönemli kız arkadaşı Elizabeth'i "Kemiklerine Kadar"ın güzel oyuncusu Lily Collins canlandıracak. Westworld'ün güzel yıldızı Angela Sarafyan, Elizabeth'in Bundy'yi sorgulamaya başlamasını sağlayan arkadaşı Joanna'ya, usta oyuncu John Maklovich de 1979 yılında davayı değerlediren Edward Cowart'a hayat verecek. "The Big Bang Theory" dizisinin fenomene dönüşen karakteri Shelson Cooper'a hayat veren Jim Parsons ise 1979'daki davayı başlatan ve sonuçta Bundy'nin mahkum edilmesine neden olan savcı Larry Simpson olacak. 

    Bundy'nin kız arkadaşı Elizabeth'in gözünden anlatılacak olan “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, 1974 ve 1978 yılları arasında birçok kadına tecavüz edip öldüren, kurbanlarının tam sayısı bilinmemekle birlikte, 10 yılı aşkın inkar süreci sonunda, 30'dan fazla cinayet işlediğini itiraf eden, 1989'da da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatına odaklanıyor. Yıllarca süren şüphe ve inkarın ardından Elizabeth, sonunda Bundy'yi polise ihbar etmişti. Ancak polis, bu ihbarı değerlendirmemişti.

    Tek kurmaca film perde deneyimi “Book of Shadows: Blair Witch 2” olan, Metallica’nın "Some Kind Of Monster" belgeselinin de yönetmenliğini üstlenen belgesel yönetmeni Joe Berlinger filmin yönetmen koltuğuna oturuyor. Kadrosunda Jeffrey Donovan, Haley Joel Osment, Terry Kinney, Dylan Bake ve Grace Victoria Cox'un da yer aldığı biyografik yapımın senaryosu Michael Werwie’nin kaleminden çıkma...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top