Hesabım
    “Doğu Ekspresinde Cinayet”in Devam Filmi Seneye Vizyonda!

    "Alita: Savaş Meleği", "Predator" ve "The Darkest Minds" filmlerinin vizyon tarihleri de değişti.

    Dağıtımcı şirket Fox, vizyon takviminde birçok değişikliğe gitti.

    İlk olarak, geçtiğimiz sene tüm dünyada 349 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Doğu Ekspresinde Cinayet”in devam filminin gösterim tarihi açıklandı. Agatha Christie’nin “Nil’de Ölüm” kitabından uyarlanacak devam filmi 8 Kasım 2019’da vizyona girecek. Devam filmi gişede, Anna Kendrick’in başrolünde olduğu komedi filmi “Nicole” ile karşı karşıya gelecek.

    Bu sene 20 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen “Alita: Savaş Meleği” ise 21 Aralık’a taşındı. Halihazırda oldukça yoğun olan tarihte, Warner Bros.’tan “Aquaman”, Paramount’tan Transformers spin-off’u “Bumblebee” ve Will Ferrell ve John C. Reilly’nin komedi filmi “Holmes & Watson” vizyona girecek.

    Shane Black’in yönetmenliğini üstlendiği “Predator” da “The Darkest Minds” ile yer değiştirdi. Böylece artık “Predator” 14 Eylül’de, “The Darkest Minds” ise 3 Ağustos’ta vizyona girecek. Jennifer Yuh Nelson’ın yönettiği “The Darkest Minds” gişede, “The Equalizer 2” ve “The Spy Who Dumped Me” ile karşılaşacak. “Predator”ın rakibi ise Dwayne Johnson’ın “Fighting with My Family” filmi olacak.

    Son olarak müzikal animasyon “Foster”ın 5 Mart 2021’de gösterime gireceği açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top