Hesabım
    The Rock'lı "Rampage: Büyük Yıkım"da İşler Karışıyor!

    "Rampage: Büyük Yıkım" yeni fragmanında seyircilerini aksiyonun göbeğine atıyor.

    Video oyunu uyarlaması Rampage: Büyük Yıkım'dan yeni altyazılı fragman var. İlk olarak 1986'da piyasaya sürülen video oyununun beyaz perde macerası, macera, bilim-Kurgu v aksiyonu bir arada harmanlıyor.

    İnsanları kendinden uzak tutan bir Primatolog olan Davis Okoye, doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği oldukça zeki bir goril ile arasında inanılmaz bir bağ kurar. Oldukça nazik olan maymun, uygulanan yanlış bir deney sonucu korkunç bir canavara dönüşür. Konu ile ilgili araştırma yapıldıkça, benzer şekilde dönüştürülmüş bir çok yırtıcı hayvan keşfedilir. Davis, küresel bir afetin oluşmasını engellemek, genetiği değiştirilmiş hayvanları kurtarmak için, gözden düşmüş bir genetik mühendisi ile birlikte harekete geçer...

    "Sahil Güvenlik" ve "Hızlı ve Öfkeli 8" ile gündemden düşmeyen, yeni uyarlama "Jumanji: Vahşi Orman" tekrar beyaz perdeyi fetheden sempatik oyuncu Dwayne Johnson, nam-ı diğer The Rock'ın başrolünü üstlendiği "Rampage: Büyük Yıkım"ın kadrosunda Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill ve Jack Quaid gibi isimlerin yanı sıra Oscar adayı Naomie Harris de yer alıyor.

    "Rampage: Büyük Yıkım" 13 Nisan'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top