Hesabım
    Fantastik "Sandman Slim" Serisi Filme Çekiliyor!

    Richard Kadrey imzalı "Sandman Slim" roman serisinin beyaz perde uyarlamasında yönetmenliği kim üstlenecek?

    İlahi dünyadan gelen James Stark'ın intikam yolculuğu sinemaya taşınıyor. Richard Kadrey'nin 9 kitaplık çok satan roman serisi Sandman Slim, beyaz perdede macerasına başlıyor. Filmin yönetmen koltuğu için düşünülen isim ise, John Wick'e imza atan Chad Stahelski.

    John Wick ile büyük beğeni toplayan ve yapım aşamasındaki projeleri ardı ardına sıralanmaya başlayan yönetmen, John Wick: Chapter 3 ve John Wick serisinin suçlulara ev sahipliği yapan elit oteli The Continental'ı temel alacak aynı isimli dizi projelerinin yanı sıra, çizgi roman serisi Kill or Be Killed'in beyaz perde uyarlaması ve 80'lerin aksiyon yapımı "Highlander"ın yeniden uyarlamasıyla bir hayli meşgul.

    Studio 8'in 2016 yılında haklarını aldığı roman serisi, doğaüstü kahraman James “Sandman Slim” Stark'ı temel alıyor. Yarı insan, yarı melek olan Sandman Slim, kız arkadaşını öldüren ve kendisini cehenneme hapseden büyücülerden intikam almak için cehennemden kaçıyor ve dünyaya geliyor.

    "Yedinci Hayat"ın senaristi Kerry Williamson'ın senaryoyu üstleneceği uyarlamanın bir seri şeklinde ele alınacağı tahmin ediliyor. Başrol için henüz bir isim duyulmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top