Hesabım
    Bradley Whitford The Handmaid’s Tale’ın 2. Sezonunda Rol Alacak

    Distopyaya yeni bir karakter eklendi

    ROB LATOUR/REX/SHUTTERSTOCK

    Bradley Whitford, Hulu’nun Altın Küre ve Emmy ödüllü dizisi The Handmaid’s Tale’ın ikinci sezonuna katıldı. Whitford dizide Joseph Lawrence karakterine hayat verecek.

    Gilead ekonomisini​​n mimarı olan Joseph Lawrence, sert ve çevresindekilerin gözünü korkutan bir karakter olarak dikkat çekiyor. Yeni Handmaid’deki varlığı ise gizemini koruyacak.

    The Handmaid’s Tale’ın ikinci sezonu 25 Nisan’da geri dönüyor. Geçtiğimiz yılın hit dizisi olan yapım, iki yeni bölümle prömiyerini yapacak, sonrasında her hafta çarşamba günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

    13 bölümden oluşan yeni sezonun hikayesi Offred’ın hamileleğine odaklanacak. Offred henüz doğmamış bebeğini Gilead’ın distopik atmosferinden korumak için zorlu bir savaş verecek. İkinci sezonda tüm karakterler şehrin karanlık gerçeklerine karşı mücadele edecek.

    Dizinin başrolünde, performansıyla Emmy ve Altın Küre ödüllerine layık görülen Elisabeth Moss var. Kadroda Moss’a Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle ve Amanda Brugel eşlik ediyor.

    Bruce Miller’ın imzasını taşıyan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears ve Ilene Chaiken var.

    Son dönemde beyaz perdede The Post ve Get Out gibi hit filmlerde görünen Bradley Whitford’ı ekranda The West Wing’den hatırlıyoruz.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top