Hesabım
    Kung Fury ve Terminatör Güçlerini Birleştiriyor!

    "Kung Fury"nin uzun metraj devam halkasına Arnold Schwarzenegger da katıldı.

    Kung Fury ve Terminatör dünyanın kaderi için el ele veriyor. Cannes Film Festivali'nin En İyi Kısa Film dalında ödül için yarışmış olan kısa film Kung Fury'nin uzun metrajlı devam halkası için çarklar dönmeye devam ediyor. Son olarak "Steve Jobs" filmindeki performansıyla 2016 yılında ikinci kez Oscar adaylığı kazanan, yeni nesil X-Men'in Magneto'su, Shakespeare'in ölümsüz karakteri Hamlet'in beyaz perde yansıması olan başarılı oyuncu Michael Fassbender'i kadrosuna katan devam halkasına Arnold Schwarzenegger da katıldı.

    Altın Küre ödüllü Arnold Schwarzenegger filmde Amerikan başkanını canlandıracak. Çekimleri bu yaz Avrupa ve Amerika'da gerçekleşecek olan filmde kısa filmin yönetmeni, senaristi, yapımcısı ve oyuncusu olan David Sandberg ve televizyon ekranlarının ikonik dizilerinden "Sahil Güvenlik"in Mitch'i David Hasselhoff da yer alacak. Uzun metraj devam halkasının yönetmenliğini de orijinal kısa filmin yönetmeni David Sandberg yapacak. 

    1985 yılı iyi geçmektedir. Miami, gelmiş geçmiş en iyi polis olan Kung Fury'nin gözetimi altında güven ve huzur içindedir. Kötü Kung Fuhrer, Adolf Hitler'i yenmek için tarihin farklı zaman dilimlerinden bir araya getirilen, Kung Fury önderliğindeki nihai polis gücü Thundercops birliği, bir ekip üyesinin trajik ölümü sonrasında dağılır. Bu süreçte gizemli bir düşman Fuhrer'ın nihai silahı ele geçirmesine yardımcı olmak için gölgelerden çıkagelir. Kung Fury, arkadaşlarını kurtarmak, prestijli Miami Kung Fu Akademisi'ni savunmak ve kötülüğü sonsuza kez yenmek için zaman ve mekanda yolculuğa çıkmalıdır...

    Kung Fury 2'nun vizyon tarihi için henüz bir duyuru yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top