Hesabım
    19. Yüzyıl Romantizmi "The Aspern Papers"a İlk Bakış!

    19. yüzyılda yaşanan derinlikli bir romantizmin izini süren "The Aspern Papers"dan ilk kare geldi.

    19. yüzyılın Venedik'inde geçen The Aspern Papers'dan ilk kare geldi. Eski zamanda derinlikli bir aşkın izlerini takip eden film, başrollerine Vikings'in Heahmund'u Jonathan Rhys Meyers ve "Maggie" ile tanıdığımız İngiliz oyuncu Joely Richardson'ı oturtuyor. Böylece Tudors'da Kral Henry VIII ve Kraliçe Catherine Parr'ı canlandırmış olan oyuncular aynı projede birleşmiş oluyor.

    Henry James'in novellasından beyaz perdeye uyarlanan tarih-aşk filminin kadrosunda Oscar ödüllü Vanessa Redgrave, Lois Robbins ve Poppy Delevingne de yer alıyor. Fransız yönetmen Julien Landais'in ilk uzun metrajlı film denemesi olacak olan "The Aspern Papers"ın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Jean Pavans ve Hannah Bhuiya imzası var.

    Hırslı bir editör olan Morton Vint, aşk şiirleriyle ünlü olan şair Jeffrey Aspern'i takıntı haline getirmiştir. Ünlü şairin kısa ancak fırtınalı aşk hayatını deşmeye başlayan Morton'ın peşine düştüğü hedef ise, Aspern'in metresine yazmış olduğu tutkulu aşk mektuplarıdır. Bu uğurda Amerika'dan Venedik'e gelen Morton, şairin sevgilisi ve ilham kaynağı olan Juliana Bordereau'nun peşine düşer. Ancak Juliana, sevgilisinin anısını ve aralarındaki sırları saklamaya kararlıdır...

    Çekimleri tamamlanan film şu sıralar post-prodüksiyon aşamasında...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top