Hesabım
    Netflix’in Yeni Dizisi The Innocents’ın Tanıtımı Yayınlandı

    Diziden ilk kare de görücüye çıktı

    Netflix’in bu yıl gösterime girecek yeni orijinal dizisi The Innocents’ın ilk resmi görseli ve tanıtımı paylaşıldı. Hania Elkington ve Simon Duric’in imzasını taşıyan mini dizi, sekiz bölümden oluşuyor.

    The Innocents’ın hikayesi ergenlik çağlarındaki, birbirlerine aşık çift June ve Harry’nin maceralarını ele alıyor. Baskıcı ailelerinden uzaklaşmak için evden kaçan iki genç, kendileriyle ilgili şaşırtıcı gerçekleri keşfedecekleri sıradışı bir yolculuğa atılırlar. Masum hayallerle çıkılan bu yolda, her şey rayından çıkmaya başlar. Her iki gencin ailesi de onlardan birtakım sırlar saklamaktadır ve çift, onları sonsuza ayırmak isteyen güçlerin hedefi olur.

    The Innocents’ın başkarakterleri June ve Harry’i Sorcha Groundsell ve Percelle Ascott canlandırıyor. Dizide ayrıca Guy Pearce’ı ise Halvorson rolünde izleyeceğiz.

    Orijinal Netflix dizisi yapımcılar Charlie Pattinson, Elaine Pyke ve Willow Grylls’in yönetiminde, İngiltere merkezli yapım şirketi New Pictures tarafından çekildi. Dizinin yapımcılığını Chris Croucher, yürütücü yapımcılığını ise Farren Blackburn, Charlie Pattinson, Elaine Pyke ve Willow Grylls üstlendi. Blackburn ayrıca sekiz bölümün altısında yönetmen koltuğuna geçti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top