Hesabım
    "Pasifik Savaşı: İsyan"dan Nefes Kesici Fragman!

    "Pasifik Savaşı: İsyan" filminden IMAX fragman yayınlandı.

    Kaijulara karşı verilen mücadele Pasifik Savaşı: İsyan ile devam ediyor. Yönetmenliğini Guillermo del Toro'nun üstlendiği 2013 yapımı "Pasifik Savaşı"nın devam halkası olan filmden IMAX fragman geldi. Gelen fragman, maceranın aksiyon dozunun yükseldiğinin sinyallerini veriyor.

    Star Wars üçlemesinin Finn'i olarak ünlenen John Boyega'nın başrolü üstleneceği devam halkası, ilk filmde Idris Elba tarafından canlandırılan Stacker Pentecost'un oğlu Jake Pentecost karakterini öne çıkaracak. İlk filmde Charlie Hunnam tarafından canlandırılan Raleigh Becket devam halkasında karşımıza çıkmazken, ilk filmin Mako Mori'si Rinko Kikuchi devam halkasına geri dönüyor. İlk filmden hatırladığımız Charlie Day ve Burn Gorman'ın canlandırdığı Dr. Newton Geiszler ve Dr. Hermann Gottlieb de yeniden seyirciyle buluşacak.

    Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake'e uzaklaştığı kız kardeşi Mako Mori tarafından son bir şans tanınır. Savaşın gölgesinde büyüyen cesur yeni nesil pilotlara liderlik etmekte olan Mako, dünyayı tehdit eden yeni bir tehlikeye karşı mücadele vermektedir. Yetenekli pilot Lambertve 15 yaşındaki Jaeger hackerı Amara ile güçlerini birleştiren Jake, elinde kalan tek aile ile birlikte dünyanın gördüğü en güçlü savunma hattı olma yoluna baş koyar...

    Devam halkasında boy gösterecek olan yeni yüzler Boyega'nın yanı sıra Scott Eastwood, Max MartiniAdria Arjona ve Tian Jing gibi isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunu Guillermo del Toro'dan devralan Steven S. DeKnight'ın imzasını taşıyacak olan "Pasifik Savaşı: İsyan" 23 Mart 2018 tarihinde ülkemize uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top