Hesabım
    TNT ‘Deadlier Than The Male’a Yeşil Işık Yaktı

    Lily Rabe’li gerilim dizisi, sezon onayını almayı başardı

    Gerilim türündeki Deadlier Than The Male, TNT’den sezon onayını almayı başardı. Başlıca rollerinde Lily Rabe, Amy Brenneman ve Hamish Linklater’a yer veren dizi, Harriet Warner’ın imzasını taşıyor.

    Made Up Stories ve Turner’s Studio T. tarafından ekrana aktarılan Deadlier Than The Male, her biri gizemli ve sorunlu geçmişlere sahip üç kadının hikayesini ele alan, gerilim türünde bir yapım. Dizinin başkarakterleri, bir zamanlar tehlikeli bir katille burun buruna gelmiş olan Emma, geçmiş günahlarından arınamayan John ve kaybolan kızını takıntı haline getirmiş olan Mary’den oluşuyor. Her birinin geçmişine dair gerçekler gittikçe belirsizleşirken avcı ya da kurban olmak arasındaki çizgi de bulanıklaşıyor. 

    Deadlier Than The Male’ın oyuncu kadrosunun geri kalanında Enrique Murciano, Chiara Aurelia, Ashley Madekwe ve Bryant Tardy var. Dizinin yürütücü yapımcılığını Harriet Warner, Bruna Papandrea ve Casey Haver üstleniyor.

    Deadlier Than the Male, TNT’den sezon onayını alan ikinci pilot bölüm oldu. Bir önceki, çizgi romandan uyarlanan Snowpiercer olmuştu.

    Dizinin prodüksiyonuna yaz aylarında New Orleans şehrinde başlanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top