Hesabım
    Christopher Nolan’dan “Bond 25” Açıklaması!

    Ünlü yönetmen "Bond 25" hakkında konuştu.

    Christopher Nolan, hayranlarına kötü bir haber verdi. BBC Radio 4’e konuşan usta yönetmen “Bond 25”i yönetmeyeceğini açıkladı. “Kara Şövalye”, “Yıldızlararası” ve “Başlangıç” gibi başarılı filmlerin yönetmeni Nolan’ın James Bond sevgisini bilmeyen yok artık. En sevdiği filmler listesine bir Bond filmi olan “Majestelerinin Gizli Servisinde”yi koyacak kadar seriyi çok seven yönetmen serinin emin ellerde olduğunu düşünüyor:

    Yönetmen ben olmayacağım. Kesin olarak hayır. Bir gün bir Bond filmini yönetmek istiyorum fakat serinin yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael Wilson ve yönetmen Sam Mendes son birkaç filmdir harika işler çıkarıyor. Yani bilhassa bana ihtiyaçları yok. Her zaman o filmlerden esinleniyorum ve bir gün onlardan birini yönetmeyi çok isterim.

    Yapımcıların Daniel Craig’i beşinci ve son kez Bond olmaya ikna etmesi Nolan’ın çekincelerinden biri olabilir. Ne de olsa auteur yönetmen filmlerinde istediği oyuncularla ve her zaman bir araya geldiği isimlerle çalışmayı seviyor. Yani kendi yapacağı bir Bond filminde tamamen başka bir oyuncu kadrosu görmek isteyecektir.

    “Bond 25”in akıbeti ise bir süre daha meçhul kalacak. Geçtiğimiz yaz açıklanan kısa listede film için düşünülen yönetmenler arasında Yann Demange, David MacKenzie ve Denis Villeneuve bulunuyordu. Şu sıralarda Demange “White Boy Rick”, MacKenzie ise “Outlaw King” filminin prodüksiyonunu tamamlamakla meşgul. Villeneuve da bilim kurgu projesi “Dune”un hazırlık aşamasında. “Bond 25”in 8 Kasım 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top