Hesabım
    Deadpool'dan Bir Dilek Tut Derneği'ne Destek!

    Bir Dilek Tut Amerika ve Kanada Çocukların Dileği Vakfı "Deadpool 2" setini ziyaret etti.

    Deadpool bu kez mücadeleci çocukların kalbini kazandı. Kanada Çocukların Dileği Vakfı ve Bir Dilek Tut Amerika derneği Deadpool 2 film setini ziyarete gitti. Bu kalp ısıtan ziyaretten kareler, düşük çeneli anti kahramanı canlandıran Ryan Reynolds'ın sosyal medya hesabından geldi.

    "Büyük kırmızı şaklabanı oynamanın en iyi bölümlerden biri Kanada Çocukların Dileği Vakfı ve Bir Dilek Tut Amerika'yı sette ağırlamak oldu. Deadpool kansere tekmeyi bastı fakat bu çocuklar bunu her gün gerçekten yapıyor. Bu vakıflar bir sürü süper cesur çocuk için hayalleri gerçekleştiriyor. Ayrıca, sadece çocuklarının gülümsemesini görmek isteyen anne-babalar için de hayalleri gerçekleştiriyorlar. Her çocuğun kendisine ait bir kılıçla ayrılmasını sağladığı için dekor ustası Dan Sissons'a kocaman teşekkürler" diye yazan oyuncu, kılıçların keskin materyalden değil bambudan yapılmış olduğunu da belirtti.

    Başrollerde Ryan Reynolds'a zamanda yolculuk edebilen, X-Men'in sevilen üyesi Cyclops'un oğlu Cable rolünde kült yapımların tanınan ismi Josh Brolin ve şans faktörünü kontrol edebilen Domino rolünde "Atlanta" ve "Easy"nin yıldızı Zazie Beetz eşlik ediyor. İlk filmde yer alan Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Karan Soni ve Leslie Uggams'ın da kadrosunda yer aldığı devam halkası "Deadpool 2", 1 Haziran 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top