Hesabım
    Yerli Dram "Martı"dan Fragman Var!

    Erkan Tunç imzalı yerli dram filmi "Martı"dan fragman geldi.

    Onur Buldu ve İrem Sak başrollü Martı'dan fragman var. Yerli komedinin sevilen yüzleri bu kez dram yapımında buluşuyor. Son olarak Ölümlü Dünya'da karşımıza çıkan güzel yıldız İrem Sak ve yerli komedi filmlerinin sevilen yüzlerinden biri olan Onur Buldu, bu kez seyircilerini güldürmek yerine hüzünlendirecek.

    İzmir-Torbalı’da, dağlar arasında kalmış, küçük bir tavuk çiftlikte bakıcı olarak çalışan Yakup ve ondan yaşça genç karısı Mediha’nın sıkıcı bir hayatları vardır. Çiftliğe yardımcı olarak gelen Rıza ve eşi Nurgül’ün ise görünürde eğlenceli bir hayatları vardır. Bu çiftlerin hayatları dar ve boğucu bu mekânda kesişecektir. Bu kesişme karakterlerin iç dünyalarının ortaya çıkmasına, kendileriyle yüzleşmelerine sebep olacaktır...

    Yönetmen koltuğunu Erkan Tunç'un üstlendiği dram filminin senaryosunda da yönetmenin imzası var. Kadrosunda Erşan Utku Ölmez, Sahra Şaş ve Öner Erkan'ın da yer aldığı film, İstanbul Film Festivali'nde “Ulusal Altın Lale Yarışması”nda da yer aldı. "Martı", 23 Mart 2018 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top