Hesabım
    Türkiye'nin ilk Film Endüstrisi Konferans Serisi ve Kariyer Alanı Geliyor!

    Türkiye'nin ilk Film Endüstrisi Konferans Serisi ve Kariyer Alanı Beyond24 Istanbul’un biletleri satışta!

    Film endüstrisinde bilginin paylaşılması temeline dayanan Beyond24 geliyor. Alanında uzman tüm endüstri profesyonellerini eğitim amacıyla ilk kez bir araya getiren, Türkiye'nin ilk Film Endüstrisi Konferans Serisi ve Kariyer Alanı Beyond24, 3-4 Mart 2018’de düzenlenecek.

    Konferans, atölye, ustalık sınıfları ve panellerle dolu içeriğiyle 2 gün boyunca bilgi paylaşımının yapılacağı Beyond24 aynı zaman iş olanaklarının ve işbirliklerinin kapısını aralamak üzere ‘’Kariyer Alanı’’ nı da hayata geçiriyor. Yavuz Turgul, Tony Gatlif, Engin Alkan gibi ustalar verecekleri derslerde katılımcılarla buluşurken, 1000 Volt, BluTv, Orion, Başka Sinema, 70x100, Beyoğlu Sineması, Contentine gibi şirketler de "Kariyer Alanı"nda katılımcılara bire bir görüşme imkanı sunacak. Sektörün değişik iş kolları ve kariyer fırsatları ile ilgili bilgi almayı kolaylaştıran "Kariyer Alanı", sektörde iş arayan kişiler ve yeni elemanlarını bekleyen şirketler için buluşma noktası olacak.

    İki günlük kombine bilet ile istediğiniz her etkinliğe girebileceğiniz Beyond24’e katılmak için Biletix’ten bilgilere ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top