Hesabım
    Netflix’in Sabrina Uyarlamasına “Yüzüklerin Efendisi” Desteği!

    "The Chilling Adventures of Sabrina" dizisinin kadrosuna Miranda Otto katıldı.

    Netlix’in yeni dizisi “The Chilling Adventures of Sabrina”nın oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. “Yüzüklerin Efendisi” serisinin ikinci ve üçüncü filminde Eowyn karakterini canlandıran Miranda Otto dizinin kadrosunda düzenli olarak yer alacak. Miranda Otto dizide Sabrina’nın acımasız halası, Zelda Spellman karakterine hayat verecek. Gururlu ve dindar olan cadı hala, Gece Kilisesi’nin bir üyesi olarak Karanlıklar Lordu’na hizmet etmekten daha büyük bir onur olmadığını düşünür. Ailenin disiplin yanlısı üyesidir ve Sabrina’nın şiddetli koruyucusudur.

    “Chilling Adventures of Sabrina” adlı çizgi romandan uyarlanan dizi, lise öğrencisi Sabrina’nın yarı insan yarı cadı olduğunu keşfetmesini ve bu iki yanını da dengede tutmaya çalışmasını işliyor. Kendisi gibi büyücü iki halasıyla birlikte yaşayan Sabrina, ailesini ve dünyayı kötücül güçlere karşı korumaya çalışıyor. Dizinin başrolü genç oyuncu Kiernan Shipka’ya emanet. Shipka’ya dizide Lucy Davis, Michelle Gomez, Chance Perdomo ve Jaz Sinclair eşlik ediyor. Dizinin bu sene yayınlanması bekleniyor.

    Miranda Otto, “Yüzüklerin Efendisi” filmlerinin yanı sıra “İnce Kırmızı Hat”, “Dünyalar Savaşı” ve “Annabelle: Kötülüğün Doğuşu” gibi filmlerde rol aldı. Güzel oyuncuyu “24: Legacy” ve “Homeland” dizilerinde de izleme şansı elde ettik.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top