Hesabım
    "Professor Marston & the Wonder Women"da Ekip Toplandı!

    Wonder Woman'ın yaratılışına şahit olun!

    Professor Marston & the Wonder Women'dan yıldız kadrolu afiş yayınlandı. DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından biri olan Wonder Woman'ın yolculuğunu konu alan filmde, günümüz popüler kültürünün önemli bir parçası olan çizgi karakterin nasıl ortaya çıktığını göreceğiz. Filmden gelen Fransızca posterde Wonder Woman'ın yaratıcılarını görüyoruz.

    Harvard'da yalan dedektörü ve insan davranışı üzerine çalışan Amerikalı psikolog ve mucit William Moulton Marston, eşi Elizabeth Holloway ve öğrencisi olan metresi Olive Byrne Marston ile 1940'ların etik kurallarına kafa tutarak üçlü ilişki yaşamaktadır. Ancak bu ilişki ortaklaşa yarattıkları feminist süper kahraman Wonder Woman, DC Comics'in en tutulan karakterlerinden birine dönüştüğünde gizliliğinden ödün vermek zorunda kalacaktır...

    Marston'ın hayatındaki kadınlardan da ilham alarak Diana Prince'i yaratma sürecini incelikle işleyen "Professor Marston & the Wonder Women" Toronto Film Festivali'nde gösterildi. Yönetmenliğini ve senaryosunu Chicago'lu Angela Robinson'ın üstlendiği filmin kadrosu da bir hayli sağlam. Marston'ı Galli oyuncu Luke Evans canlandırırken, psikoloğun eşi Elizabeth'i Altın Küre adayı Rebecca Hall, metresi Olive'i ise Avustralyalı Bella Heathcote canlandırıyor.

    Bildiğimiz süper kahraman hikayelerine hiç benzemeyen bir süper kahraman orijin hikayesi olan "Professor Marston & the Wonder Women", devam etmekte olan 17. !f istanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin seçkisinde de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top