Hesabım
    "Kapan"ın Devam Halkası Bu Yıl Geliyor!

    Geçtiğimiz yılın hit filmlerinden "Kapan"ın devam halkası bu yıl içinde gelecek.

    Dünya çapında 255 milyon dolar gişe yapan Kapan'ın devam halkası geliyor. Key & Peele dizisiyle ünlenen, ardından "Keanu" filminin başrolü ve senaristliğiyle adından söz ettiren komedyen Jordan Peele'nin ilk yönetmenlik denemesi olan "Kapan", toplamda 42 hafta boyunca vizyonda kalması ve 4 dalda Oscar adaylığı kazanması ile hem gişe seyircisini hem de festival seyircisini memnun etmeyi başarmıştı. Jordan Peele'den gelen yeni açıklamaya göre, devam halkasını bekleyenler için müjdeli haberler var. 

    Başrolüne Skins'in Posh Kenneth'ı Daniel Kaluuya'yı yerleştiren, kadrosunda Allison Williams, Catherine Keener ve Bradley Whitford'un da yer aldığı "Kapan"ın devam halkası bu yıl içinde seyircilerle buluşacak. The Hollywood Reporter'a konuşan yönetmen "Şu anda filmin senaryosunu yazıyorum ve bu yıl içinde Universal yapımcılığında çekeceğim. Bu türün benim favorim olduğunu biliyorum. Bu nedenle elbette 'Kapan'ın tonuna yakın olacak ancak aynı zamanda tamamen farklı bir film yapmak istiyorum. Bir sonrakinde ırktan farklı bir konuyu eşelemek istiyorum" dedi. 

    "Kapan" evrenini genişletmeyi düşündüğünü ve hikayede anlatılacak daha çok kısım olduğunu belirten yönetmen, sırf devam halkası çekmek için devam halkası çekmeyeceğini, açık kalan uçları bağlayacak olan bir hikayesi olduğunun altını çizdi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top