Hesabım
    Beyond24 Nedir?

    Etkinlik hakkında biraz bilgi alalım..

    Sektörü yakından takip edenler bir süredir yeni bir oluşumun tanıtımları ile karşılaşıyorlar; Beyond24. Oluşumu biraz daha yakından tanımak adına biz sorduk, Suzan Güverte cevapladı.

    • Nedir bu Beyond24, biraz açabilir misiniz? 

    Beyond24 sinema ve diğer yaratıcı sektörleri bir araya getirip, bilgi paylaşımı sağlamayı amaçlayan bir oluşum. Türkiye'nin ilk Konferans Serisi ve Kariyer Alanı. Güverte Film tarafından oluşturuldu.

    Bir filmin fikirden beyazperdeye kadar olan tüm süreçlerine değinmek istedik. Bu sebeple içerikleri ve konuşmacıları buna bağlı olarak araştırdık. Aynı zamanda film endüstrisi içerisindeki diğer yaratıcı sektörler ve sinema ile ilişkiside önemli. Bu bağlamda içerikleri çeşitlendirmeye çalıştık. Etkinlikler içerisinde fikir aşamasından izleyici geliştirme, festival organizasyonu, oyuncu koçluğu ve usta yönetmenlerden masterclassa kadar bir yelpaze mevcut. 

    • Ne zaman, nerede gerçekleşecek?

    Bu sene mekan olarak Kadir Has Üniversitesi bize kapılarını açtı. 3-4 Mart'ta gerçekleşecek.

    • 2 gün boyunca katılabileceğimiz etkinlik ve eğitimlerden biraz bahseder misiniz?

    Yavuz TurgulTony Gatlif ve Engin Alkan ustalar arasında...Onun haricinde İstanbul Film Festivali Direktörü Kerem Ayan, Game of Thrones ve Stranger Things'de CGI yapmış Onur Çaylı, ünlü senarist ve yönetmen Ebru Ceylan gibi 50'ye yakın isim 2 gün boyunca ders veriyor olacaklar.

    Kariyer Alanında ise öğrenciler ve profosyeneller şirketler ile birebir görüşüp iş başvuru yapabilecekler.

    • Kimler katılmalı?

    Sektörle ilgisi olan, merak eden öğrenci, çalışan, profesyonel, kısacası herkese açık bir etkinlik.

    • Biletleri nereden temin edebiliriz?

    Biletix'ten öğrenci ve tam bilet olarak temin edebilirsiniz. İki günlük kombine bilet ile bütün etkinliklere ve Kariyer Alanına katılabilirsiniz.

    Ayrıntılı bilgi için oluşumun web sitesini ziyaret edebilirsiniz; www.beyond24.istanbul/

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top