Hesabım
    "Lanetli Konak"tan İlk Altyazılı Fragman!

    Yepyeni korku filmi "Lanetli Konak"tan ilk altyazılı fragman ve Türkçe poster geldi.

    Brian O'Malley imzalı korku filmi Lanetli Konak'ın altyazılı fragmanı burada... İrlanda yapımı korku filminden ilk Türkçe poster de yayınlandı.

    1920'de İrlanda'nın kırsal kesiminde yaşayan ikiz kardeşler Rachel ve Edward, evlerini değişik bir varlıkla paylaşmaktadır. Her gece ev şeytani bir varlığın etkisi altına girmektedir. Bu varlık ikizler üzerinde 3 kural dayatır; gece yarısında yatakta olmalılar, kapıdan içeri yabancı birini alamazlar ve eğer biri kaçmaya çalışırsa diğeri tehlikeye girer. Sorunlu bir eski asker olan Sean köye geldiğinde ise her şey değişecektir. Kısa sürede Sean ve Rachel birbirlerine aşık olur. Rachel aşkın gücüyle şeytani varlığın kurallarını çiğnemeye başlar. Fakat yaşananlar Rachel'ı kardeşi ile ölümcül bir yüzleşmeye getirecektir...

    Başrollerini Charlotte VegaBill MilnerEugene Simon ve David Bradley'nin üstlendiği korku yapımı senaryosunda da David Turpin'in imzasını taşıyor. İlk gösterimini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren "Lanetli Konak" 27 Nisan'a ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top