Hesabım
    Yeni The Muppets Dizisinin Hazırlıkları Başladı

    Disney platformunda yeniden izleyici karşısına çıkacak

    Disney, hazırlıkları devam eden online platformu için yeni bir dizi projesine daha imza atacak. Dünyaca ünlü The Muppets karakterlerinin maceralarını ele alan dizi, Disney platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    The Hollywood Reporter’da çıkan habere göre The Muppets uyarlaması için senarist arayışları başladı. The Muppets; Star Wars, High School Musical, Monsters, Inc. ve The Mighty Ducks’ın ardından Disney platformunda yayınlanacak uyarlama yapımlar arasındaki yerini aldı. Disney ayrıca The Parent Trap, Father of the Bride, Honey and I Shrunk the Kids gibi ünlü filmlerin de sadece bu platformda yayınlanacak yeniden çevrimleri üzerine çalışmaya devam ediyor.

    The Muppets’ın 2015 yapımı dizi uyarlaması, Bill Prady ve Bob Kushell imzasıyla ABC ekranlarına taşındı ve sadece 16 bölüm hayatta kalmayı başardı. Sahte belgesel türündeki yapım Miss Piggy’nin sunduğu “Up Late with Miss Piggy” adlı kurmaca şovun perde arkasında yaşananları ekrana taşıdı. The Muppets uyarlamalarının bir önceki versiyonu ise yine ABC ekranlarında, bu kez 22 bölüm boyunca izleyici karşısına çıktı. 2004’te ise Disney, The Muppets Studio’nun haklarını satın aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top