Hesabım
    Joss Whedon “Batgirl” Projesinden Ayrıldı!

    DC'de sular durulmuyor.

    Yüzü bir türlü gülmeyen DC’de sular durulmuyor. Son öğrendiğimiz habere göre geliştirilmekte olan “Batgirl” projesi yönetmenini kaybetti.

    Yenilmezler” ve “Yenilmezler: Ultron Çağı” ile süper kahraman çevrelerinin aranan ismi olan yönetmen Joss Whedon, DC için geçtiğimiz sene Zack Snyder’in yokluğunda “Justice League: Adalet Birliği”nin prodüksiyonunu üstlenmişti. DC bununla da yetinmeyip yaklaşık bir yıl önce başarılı yönetmene “Batgirl” projesini emanet etmişti. Whedon'ın filmi hem yazıp hem de yönetmesi bekleniyordu fakat görünüşe göre bu karardan geri adım atıldı.

    Hollywood Reporter’a konuşan yönetmen kendini şöyle ifade etti: “Batgirl o kadar heyecan verici bir proje, Warner Bros. ve DC o kadar iş birliğine yatkın ve destek verici ortaklar ki, elimde bir hikayenin olmadığını anlamam aylarımı aldı.” Whedon ayrıca, DC başkanı Geoff Johns ve Warner Bros. başkanı Toby Emmerich’ten de övgüyle bahsetti: “Geoff ve Toby’e minnettarım. Projeye ilk geldiğimde çok iyi karşılandım ve herkes çok samimiydi. ‘Başarısız’ kelimesini nasıl daha seksi ifade edebilirim bilmiyorum ama başarısız olduğumda da çok anlayışlılardı.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top