Hesabım
    "Stalin'in Ölümü"den Altyazılı Fragman!

    Politik komedi "Stalin'in Ölümü"nden altyazılı fragman yayınlandı.

    Bol yıldızlı politik taşlama Stalin'in Ölümü'nden altyazılı fragman var. Fabien Nury ve Thierry Robin'in Fransız çizgi romanından uyarlanan film, renkli bir tarih komedisi vadediyor. 

    75 yaşındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon insanın ölümüne sebep olmuş bir diktatör olarak hala tüm gücü elinde bulundurmaktadır. Ta ki bir sabah çalışma odasında ölü bulunana dek... Diktatörün ölümünün ardından 30 yıl demir yumrukla yönetilen ülkenin içine düştüğü kaos kimileri için ise bir fırsat anlamına gelmektedir. Stalin'in çevresindkei yalakalar bir anda iktidar yarışına girişir...

    2012 yılında yayın hayatına başlayan Veep dizisi ile birçok ödül kazanan Armando Iannucci'nin yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü Jeffrey Tambor, Altın Küre ödüllü Steve Buscemi, Bond kızı Olga Kurylenko, Sherlock'un Wiggins'i Tom Brooke, BAFTA ödüllü Paddy Considine, genellikle dizilerden tanıdığımız Simon Russell Beale ve BAFTA ödüllü Michael Palin yer alıyor. 

    17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin seçkisinde de yer bulan "Stalin'in Ölümü", 16 Mart'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top