Hesabım
    "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot"tan Bol Yıldızlı Poster!

    "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot"tan yeni poster yayınlandı.

    Bol yıldızlı Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'tan poster yayınlandı. Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapan, birkaç gün önce de Berlin Uluslararası Film Festivali’nde seyircilerin karşısına çıkan “Don't Worry, He Won't Get Far on Foot”un başrolünde "Gladyatör", "Sınırları Aşmak" ve "The Master"ın Oscar adayı oyuncusu Joaquin Phoenix yer alıyor.

    John Callahan çok ciddi bir araba kazası geçirerek ölümden dönmüş olan bir adamdır. John'un ölümden döndükten sonra yapmak istediği son şey alkolü bırakmaktır. Alkolün etkisi, John'a korkularını ve acısını unutturmaktadır. Fakat kız arkadaşı ve karizmatik sponsorunun cesaretlendirmesiyle gönülsüzce tedaviye başlar. Bu  gönülsüz tedavi aşamasında karikatür çizmeye olan yeteneğini keşfeder. Karikatürler, Callahan’ın hayatına yeni bir soluk getirir ve hayatını bambaşka bir noktaya taşır. 

    Kuadriparatik karikatürist John Callahan'ın hayatını konu alan biyografik yapımda Phoenix'e Oscar adaylığı bulunan Rooney Mara, komedilerin Oscar adayı yüzü Jonah Hill, Altın Küre adayı komedyen Jack Black, 52 yıllık kariyeri boyunca meşguliyeti hiç azalmayan Udo Kier ve Emmy adayı Carrie Brownstein eşlik ediyor. Filmin senaryosu da yönetmen Gus Van Sant’ın kaleminden. Müzikler ise 4 Oscar adayı besteci Danny Elfman’a emanet.

    “Don't Worry, He Won't Get Far on Foot” Amerika’da 13 Temmuz’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top