Hesabım
    Stephen King İmzalı The Bone Church Ekrana Uyarlanıyor

    Proje Chris Long ve David Ayer tarafından geliştiriliyor

    Deadline’nın özel haberine göre Stephen King’in The Bone Church’ü ekrana aktarılıyor. Eserin yayın hakları, Chris Long ve David Ayer’in şirketi Cedar Park Entertainment tarafından satın alındı.

    King’in başlangıçta şiir olarak kaleme aldığı The Bone Church, sonrasında King antolojisi The Bazaar of Bad Dreams’in bir parçası olarak tekrar yayınlandı.

    The Bone Church konu olarak, mitolojik Bone Kilisesi'ni bulmak üzere keşif gezisi organize eden bir kaşifin maceralarını ele alıyor. Kalabalık bir topluluk halinde çıkılan bu gezi, zorlu bir hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor.

    The Bone Church’ün prodüksiyonunu Cedar Park şirketi yürütecek. Dizi, Chris Long ve Stephen King’i ikinci kez aynı projede bir araya getiriyor. İkili, King’in çok satan romanını Mr. Mercedes’in dizi uyarlamasında birlikte çalışmıştı.

    Cedar Park’ın sahibi ünlü yönetmen David Ayer ise yakın zamanda Netflix’in hit filmi Bright’ın yönetmen koltuğuna geçmişti. Bright platformun en çok izlenen filmi olunca Bright 2’nun hazırlıklarına başlanmıştı.

    King ise It’in devam filminde yönetmen Andy Muschietti ile çalışmaya devam ederken Hulu’nun merakla beklenen uyarlaması Castle Rock için de gün sayıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top