Hesabım
    Al Pacino'lu "Paterno"dan İlk Fragman!

    Al Pacino başrollü biyografik yapım "Paterno"dan fragman geldi.

    Efsanevi oyuncu Al Pacino başrollü biyografik yapım Paterno'dan fragman var. Skandal futbol koçu Joe Paterno'nun hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyan film, Rain Man ile hatırladığımız Oscar ödüllü usta yönetmen Barry Levinson'ın elinden çıkıyor.

    Joe Posnanski'nin Paterno biyografisinden uyarlanan film, Paterno'nun sevilen ve başarılı bir koç iken 2011'de yaşanan çocuk tacizi skandalının ardından değişen hayatını gözler önüne seriyor. 46 yıldır çalıştığı kurumdan kovulan efsane kolej koçu Paterno, 30 yılı aşkın süre boyunca yardımcılığını yapan ve çocukları taciz etmekle suçlanıp en 30 yıl hapse mahkûm olan Jerry Sandusky'nin yaptıklarının bir nevi günah keçisi seçilmişti. Tacizle alakası olmamasına ve kolej tarihinin en yüksek galibiyet rakamını kazandırmış olmasına rağmen Paterno'nun okulla bağı kesilmişti.

    Kadrosunda Paterno'nun kızı Mary Kay rolündeki Annie Parisse, 23 yaşındaki gazeteci Sara Ganim rolünde Riley Keough, Paterno'nun eşi Sue rolünde Kathy Baker ve Paterno'nun oğulları rolünde Larry Mitchell ve Greg Grunberg'ü de bulunduran "Paterno"nun senaryosunu Geçmişin Gölgesinde (American History X)'nin senaristi David McKenna, Debora Cahn ve John C. Richards üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top