Hesabım
    Box Office: "Hadi Be Oğlum" Zirveyi Bırakmıyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 23-25 Şubat haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan "Hadi Be Oğlum", bu hafta da zirvede kalmayı başardı. Geçtiğimiz hafta sonunda listede 3 yeni film kendine yer buldu.

    Listenin bu haftaki galibi yerli sinema ve ekranların başarılı isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ başrollü Hadi Be Oğlum oldu. Çocuğuyla bağ kurma çabasıyla ve geçmişindeki yaralarla boğuşan bir babanın hikayesini izlediğimiz yerli dram filmi 2. hafta kapanışını 171.012 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında da vizyonun iddialı yapımlarından biri yer aldı. Marvel'ın yeni alametifarikası Black Panther, Amerika'da gelmiş geçmiş en iyi gidişatlardan birine imza atarken, ülkemizde zirveyi elde edemedi. Süper kahraman filmi 2. hafta sonunda 130.521 seyirci ile kapanış yaptı. Listenin 3. filmi ise vizyonun tazeleri arasından çıktı. Demet Akbağ ve Zafer Algöz başrollü aile komedisi Görevimiz Tatil, açılışını 125.978 seyirci ile gerçekleştirdi. 

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, sırayı yine taze bir yapım takip etti. Animasyon türündeki Tavşan Peter, açılışını 62.697 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasındaki yapım, usta oyuncu Serra Yılmaz'ı ilk kez yönetmen koltuğuna oturtan dram komedi filmi Cebimdeki Yabancı oldu. Zengin kadrosuyla göz dolduran, usta yönetmen Ferzan Özpetek'in de yapımcıları arasında yer aldığı "Cebimdeki Yabancı", 4. hafta sonu kapanışını 60.305 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci yarısını açan film Şahan Gökbakar'ın sevilen tiplemelerinden birini beyaz perdeye taşıyan Kayhan oldu. Recep İvedik ile ünlenen komedyenin yeni komedi tiplemesi beyaz perdedeki 3. hafta sonu kapanışını 56.754 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 7. filmi ise listenin tek yerli korkusu olan "Alem-i Cin" oldu. Özgür Bakar imzalı yerli korku yapımı, ilk hafta sonunda 41.871 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

    Listenin son 3'ünü açan film ise erotizm ile aşkı harmanlayan "Grinin Elli Tonu"nun son devam halkası oldu. Anna ve Christian'ın aşklarının son mahsülü "Özgürlüğün Elli Tonu", 3. hafta sonunda 33.009 seyirci tarafından izlendi. Listenin 9. sırasındaki yapım ise bol yıldızlı yerli komedi "Aile Arasında" oldu. Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği, başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar'ın yer aldığı yerli komedi, 13. hafta sonunda da başarılı gidişatını sürdürerek 28.612 seyirci tarafından izlendi. Listenin son sırasında da bir animasyon macera yer aldı. "Mutlu Canavar Ailesi", yerli gişedeki 2. hafta sonu kapanışını 24.179 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top