Hesabım
    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"ndan Bir Sürprizbozan Daha!

    Dikkat: sürprizbozan içerir!

    Merakla beklenen Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndan yeni görsel geldi. Reddit üzerinden sızmış olan görselin resmi olup olmadığı henüz bilinmemekle birlikte, kimi sürprizbozanlar içeriyor. 

    Dikkat: Yazının geri kalanı sürprizbozan içerir!

    Aşağıda yer alan görselde Avengers ekibiyle birlikte büyük düşman Thanos'u, Doctor Strange'i ve Galaksinin Koruyucuları'nın Star Lord'unu görüyoruz. Ancak dikkat çeken şey, fragmanlarda karşımıza çıkmayan yeni Iron Man zırhı oluyor. Kanatları ve biyonik bir eli olan yeni zırh, son fragmanın ardından internette dönmeye başlayan dedikoduları güçlendirir nitelikte. Zira gelen son fragmandaki bir sahnede Iron Man'in, yani Tony Stark'ın ellerinden biri olmadığı dikkat çekmişti. Bunun çekim hatası olabileceği ya da bir sürprizbozan olduğu ve farkında olmadan fragmana eklemiş olduğu da iddia edilmişti. Yeni zırhın biyonik bir eli olması, Iron Man'in savaşta elini kaybedeceği olarak yorumlanabilir nitelikte... 

    Dünyanın kaderi bir kez daha tehdit altındayken, kahramanlarımız birleşiyor. Marvel sinematik evreninin 3. aşamasında yer alan yeni devam halkası Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Marvel'ın 60'tan fazla çizgi roman kahramanı bir araya gelecek. Yenilmezler ekibi, Galaksinin Koruyucuları, Doctor Strange ve daha niceleri filmde boy gösterecek.

    İki bölüm olarak seyircilerle buluşacak olan filmin ilk bölümü "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top