Hesabım
    "Yalnız Hayaller Kaldı"dan Yeni Fragman!

    Yeşilçam yıldızlarını genç yeteneklerle bir araya getiren "Yalnız Hayaller Kaldı"dan yeni fragman geldi.

    Yeşilçam ile günümüz sinemasını harmanlayan Yalnız Hayaller Kaldı'dan yeni fragman var. Yeşilçam sinemasının unutulmaz oyuncuları Mahmut CevherPerihan Savaş ve genç oyuncu Ecem Baltacı'nın başrollerini üstlendiği yerli dram filmi, bir ailenin çöküşünü incelikle işliyor.

    Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan hırslı oğlu Orhan ve küçük kızı Demet ile yaşamakta olan Doğan'ın, aynı sitede yaşayan iyi kalpli Aysel'le de bir ilişkisi vardır. Ailenin düzeni, Umut'un elim bir hastalığa yakalanmasıyla bozulur. Umut'un durumu ile başlayan dram, ailenin diğer fertlerinin sorunlarıyla daha da trajik hale gelir. Doğan, bir yandan çocuklarını bir arada tutmak, bir yandan da çektiği acıya direnmek için güçlü durmak zorundadır...

    Seyircileri derinden etkileyecek ve duygulandıracak olan "Yalnız Hayaller Kaldı"nın yönetmen koltuğunda Mehmet Ali Arslan otururken, senaristliğini ise Nimet Erdem yapıyor. Açelya Elmas, Atılay Uluışık, Fırat Temir, Yavuz Pekdemir, Dilruba Balbunar, Sevim Aydeniz, Alican Ayas, Onat Erkan, Selin Soytürk ve Yeliz Bozkurt Üstündağ gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran yerli dram 9 Mart’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top