Hesabım
    “Hızlı ve Öfkeli” Serisinin Yıldızı Paul Walker’ın Hayatı Belgesel Oluyor!

    Erken yaşta kaybettiğimiz oyuncunun hayatı ve ölümü belgeselleştiriliyor.

    2013 yılında bir araba kazasında hayatını kaybeden başarılı oyuncu Paul Walker’ın hayatı ve ölümü belgesel oluyor. Paramount Network, Network Entertainment ve yapımcı Derik Murray’nin hazırladığı projede, Amerikalı oyuncu Paul Walker’ın rol arkadaşlarının ve onu en iyi tanıyan arkadaşlarının röportajları bulunacak. “I Am Paul Walker” ismini taşıyacak belgeselde başarılı oyuncunun film kariyerinin yanında, dünya okyanusları ve deniz hayatı ile ilgili tutkusuna ve Haiti depremi sonrasında düzenlediği yardım çalışmalarına da yer verilecek.

    Filmin yapımcılığını, yine genç yaşta aramızdan ayrılan Heath Ledger’ın hayatını konu alan “I Am Heath Ledger” belgeselinin yapımcısı Derik Murray üstleniyor. Yönetmenlik koltuğuna ise yine Ledger belgeselinin yönetmeni Adrian Buitenhuis oturuyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan belgeselle ilgili daha fazla bilginin önümüzdeki aylarda yayınlanması bekleniyor.

    2013 yılında geçirdiği araba kazasında hayatını kaybeden Paul Walker, yaklaşık otuz yıllık kariyerine birçok film sığdırdı. “Hızlı ve Öfkeli” serisinin altı filminde yer alan oyuncu, “Running Scared”, “Hours” ve “Yasak Bölge / Brick Mansions” gibi filmlerde de boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top