Hesabım
    “You Were Never Really Here”dan Bir Poster Daha!

    Film geçtiğimiz sene Cannes’da, ‘En İyi Senaryo’ ve ‘En İyi Aktör’ ödüllerini almıştı.

    2017 Cannes Film Festivali’nin yıldızlarından “You Were Never Really Here” vizyon tarihi yaklaştıkça merakımızı arttırmaya devam ediyor. Son zamanlarda yayınlanan birbirinden güzel posterlere bir yenisi daha eklendi.

    Sayısız ödülün sahibi başarılı oyuncu Joaquin Phoenix, “You Were Never Really Here”ın başrolünü üstleniyor. BAFTA ödüllü İskoç yönetmen Lynne Ramsay’nin yönetmenlik koltuğuna geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Ekaterina Samsonov, John Doman, Judith Roberts, Alex Manette ve Alessandro Nivola yer alıyor. Jonathan Ames’in aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosunu yönetmen Ramsay kaleme alıyor.

    Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe (Joaquin Phoenix), mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması için kiralandığı zaman ise bir komplo ağının içine sürüklenir. Joe'nun az sayıdaki meslektaşları birer birer ortadan kaybolurken, Joe kısa sürede, kendisini ölü görmek isteyen düşmanlarıyla savaşmak zorunda olduğunu kavrayacaktır.

    “You Were Never Really Here”, Amerika’da 6 Nisan’da gösterime girecek. Ülkemiz için bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top