Hesabım
    Türkiye’nin İlk Punk Filmi "Arada" Vizyon Tarihini Aldı!

    Türkiye’nin ilk punk filmi seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

    Türkiye’nin ilk punk filmi olan Arada vizyona giriyor. Türkiye’deki ilk gösterimini 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’​nde yapan "Arada" seyircilerle buluşmak için vizyon tarihini aldı. Mu Tunç​’un hem yönetmen koltuğunu hem de senaryoyu üstlendiği "Arada", 13 Nisan 2018 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    Mu Tunç'un kendi ailesinin hikayesinden ilham aldığı "Arada" filminin başrollerini Burak Deniz ve Büşra Develi​ üstleniyor. hurdalıkta yer alan çılgın rave partilerinden nargile kafelere kadar birçok mekanda Istanbul’un gizemli yeraltı kültürlerini seyircilerle buluşturan "Arada"nın kadrosunda Selim Bayraktar, Deniz Celiloğlu​, Ceren Moray​, Seda Akman​, Cem Başeskioğlu​, Eriş Akman​, Yüksel Ünal ​gibi oyuncular da yer alıyor. 

    Kaliforniya’da albüm çıkarmayı hayal eden Ozan, İstanbul’da yaşayan genç bir punk’tır. Ozan’ın babası Altan’da müzik kariyeri olan bir sanatçıdır fakat darbe ile kariyeri sona ermiştir. Ozan’ın geleceği hakkında konuşmaya başlayan baba-oğul, şiddetli bir tartışmaya koyulur. Yaşanan tartışmanın ardından evi terk eden Ozan, arkadaşı Deniz’den Kaliforniya’ya giden bir gemi hakkında bilgi alır. Hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat bulan Ozan, kız arkadaşı Lara ile birlikte İstanbul’u altını üstüne getirerek bileti ararlar...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top