Hesabım
    “Wonder Woman 2” Kötüsü İçin Kristen Wiig Düşünülüyor!

    Kristen Wiig'in filmde Cheetah karakterini oynaması isteniyor.

    Tüm dünyada 821 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Wonder Woman”ın devam filmi için hiç vakit kaybedilmiyor. Gelen bilgilere göre devam filminde Amazon prensesimizin karşısına Kristen Wiig çıkabilir. “Wonder Woman 2”de Cheetah karakterini oynaması için başarılı oyuncuyla görüşmelere başlandı.

    “Wonder Woman 2” ile ilgili şimdilik elimizde fazla bir bilgi bulunmuyor. Yalnızca yönetmen Patty Jenkins’in ve başrol Gal Gadot’un geri döneceğini biliyoruz. Hikaye detayları belli olmasa da filmin 1980’lerde, Soğuk Savaş döneminde geçeceği açıklanmıştı. Kristen Wiig’in oynayacağı düşünülen Cheetah karakteri, insanüstü bir güce ve çevikliğe sahip. Wonder Woman’ın yaratıcısı William Moulton Marston tarafından yaratılan karakter ilk olarak 1943 yılında ortaya çıktı fakat karakterin en fazla bilinen versiyonu olan Dr. Barbara Ann Minerva ile 1987 yılında tanıştık. Çizgi romanlarda İngiliz bir antropolog olan Minerva, bir Afrika ormanına düzenlediği keşif gezisi sırasında çita güçleri kazanıyor. “Wonder Woman 2”nin 1 Kasım 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

    Rol için düşünülen Wiig daha çok komedi rolleriyle tanınıyor. “The Skeleton Twins”, “Aşk”, “Bir Genç Kızın Gizli Defteri” ve “Küçülen Hayatlar” gibi filmlerle tanınan aktris, 2011 yılında senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda rol aldığı “Nedimeler” ile Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top