Hesabım
    Bryan Cranston “The One and Only Ivan” Kadrosunda!

    Disney filmi "The One and Only Ivan"ın kadrosu tamamlanıyor.

    Disney filmi “The One and Only Ivan”ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde filmin kadrosuna Sam Rockwell’in dahil olduğunu duyurmuştuk. Şimdi ise Altın Küre ve Emmy ödüllü oyuncu Bryan Cranston’ın filmde yer alacağını öğrendik.

    Sam Rockwell ve Angelina Jolie Aynı Filmde Buluşuyor!

    Geçtiğimiz sene “Power Rangers” ve “Son Kahraman / Last Flag Flying” filmlerinde izlediğimiz aktör Bryan Cranston “The One and Only Ivan”da başarısız bir sirk sahibini canlandıracak. Hem gerçek oyuncuların hem de animasyon karakterlerinin bulunacağı filmin kadrosunda halihazırda Angelina Jolie, Sam Rockwell, Brooklynn Prince ve Ariana Greenblatt bulunuyor. Katherine Applegate’ın aynı isimli çocuk kitabından uyarlanacak filmin yönetmeni ise Thea Sharrock.

    2011 yılında yayınlanan “The One and Only Ivan” kitabı, Ivan (Sam Rockwell) isimli gümüş sırtlı bir gorillaya odaklanıyor. Stella (Angelina Jolie) isimli bir fil ve sokak köpeği Bob ile birlikte alışveriş merkezindeki bir kafeste yaşayan goril, alışveriş merkezinden önceki hayatı hatırlamaz fakat Ruby adında bebek bir fil hayatına girdiğinde onunla ilgilenmeye başlar. Ivan, bebek fille birlikte önceki hayatını yeniden keşfeder ve onu istismarcı sahibinden uzaklaştırmak için planlar hazırlamaya başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Sam Rockwell ve Angelina Jolie Aynı Filmde Buluşuyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top