Hesabım
    “Düğüm Salonu”nu Oyuncularından Dinleyin!

    “Düğüm Salonu”nun oyuncuları yılı en olaylı düğününü anlattı.

    Düğüm Salonu oyuncuları merakla beklenen film hakkında konuştu. BKM'nin bol yıldızlı yeni komedi filminin başrolleri basınla bir araya geldi. Komedinin sevilen yüzlerinden Şahin Irmak, şu sıralar "Ölümlü Dünya" ile sinemalarda seyircilerle buluşmakta olan İrem Sak, "Bir Kadın Bir Erkek" ile akıllara kazınan Emre Karayel ve "Bizans Oyunları" ile komedi yeteneğini gördüğümüz Gonca Vuslateri filme dair bilinmeyenleri anlattı.

    Filmin yönetmeni Hakan Algül; "Uzun zamandır görmediğimiz tarzda bir senaryo, benim bir yönetmen olarak çekmek istediğim bir senaryo oldu. O yüzden de Şahin’e teşekkür ediyorum. Oyuncular da müthiş oynadı. Aslında çok zor bir süreçti, çekimler gece gerçekleştiği için kurt adama döndük 5 hafta boyunca. Şıkır şıkır düğün makyajı yapılan 150 kişiyle işimiz hergün sabaha karşı 5:30’da bitti" derken, filmin senaryosuna imza atan Şahin Irmak; “Benim ilk senaryom, o yüzden de ayrı bir heyecanım var. Bu ilk senaryomda çok kıymetli oyuncular eşlik etti. Sağ olsunlar hiçbiri de kırmadı beni. Çok eğlenceli ve çok sıkı bir film oldu. Benim oynadığım karakter Buse’yle (Gonca Vuslateri) evleniyor. Buse’den hoşlanıyor ama gönlünde olan bir isim değil. Hülya (İrem Sak) da eski sevgilisi. Hülya da Tarık’la (Emre Karayel’le evleniyor. Bu filmin iddiası hikayesi. Eneteresan ve herkesin empati kurabileceği bir hikaye" dedi.

    Emre Karayel kendi karakterini Şahin Irmak'ın rakibi olarak tanımlarken, "Biraz vurdumduymaz, hayattan keyif almayı bilen, biraz gözü dışarda olan bir karakter. Eskiden birbirini seven iki aşık farklı gelin ve damat adaylarıyla bir araya geliyorlar. Kadınların ve erkeklerin kendilerine sormaları gereken bir soru. Bu hatayı yapmaya devam mı edersin yoksa geri mi dönersin?" dedi. Filmde, senaryo gereği evlendiği akşam başka bir damadı öpen İrem Sak ise; "Filmde gelinlikleyim evleneceğim akşam gidip başka bir damadı öpüyorum. “Gerçek hayatta bunu yapar mısın?” diye sordular bana. Tabi ki yapmam. Bu filmde ortalığın ne kadar karışabileceğini gördüm. Aşk için yapacaksam da ortalıkta yapmam” cümlelerini kurdu.

    Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitmez. İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır!... Nikah salonuna giren çiftler arasındaki gizler ortaya dökülürken, talihsizlikler de hikayeyi iyice karmaşık hale getirecektir.

    Seyircilerine eğlenceli dakikalar yaşatmayı vadeden "Düğüm Salonu" 16 Mart'ta vizyonda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top