Hesabım
    Oscar Heyecanı The Populist Bebek'te!

    Beyazperde.com Oscar törenini The Populist'te izliyor, sen de bize katıl!

    Oscar ödülleri 4 Mart gecesi sahiplerini buluyor. İkinci şubesini Bebek’te açan The Populist de coskuya ortak oluyor! Dünya sinemasının en prestijli ödüllerinden biri olan Oscar ödüllerinin bol ünlülü ve heyecanı dorukta tutan törenini The Populist Bebek'te izlemeye ne dersiniz?

    The Populist Bebek, tüm dünyanın heyecanla beklediği Oscar ödül törenini tam da gecenin mizansenine uygun olarak giriş katında yer alan büyük beyaz perdeden canlı yayınlayacak. Tüm dünyada canlı olarak yayınlanacak olan bu özel gecede The Populist’in sevilen lezzetleri enginar dip, cheeseburger, parmesanlı ve maydanozlu geniş dilim patates kızartması, tütsülenmiş dana sosis, peynirli pizetta, kokoreç pizetta ve cheesecake’in servis edileceği geceye The Populist’in zengin craft tatları eşlik edecek.

    Siz de bu özel gecede sinemanın en güçlü yapımlarının ödül heyecanına ortak olmak isterseniz The Populist Bebek’te yerinizi şimdiden ayırtın. Beyazperde.com ekibinin de gecede yer alacağı etkinlik için The Populist Bebek’te yerinizi şimdiden ayırtın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top