Hesabım
    6 X-Men Filmi Daha Geliyor!

    2019-2020 arasında 6 X-Men filmi seyircilerle buluşacak.

    Disney ve Fox anlaşmasının şartları henüz belli olmasa da, bunun X-Men serisini yavaşlatmayacağı belli oldu. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, 6 X-Men filminin tarihleri belirlendi bile!

    Gelen habere göre Fox, Disney ile anlaşması nasıl ilerlerse ilerlesin, 2019'da üç ve 2020'de üç olmak üzere toplam 6  X-Men filmi yayınlayacak. Bu 6 filmden birinin ülkemizdeki vizyon tarihi 13 Nisan 2018'den 22 Şubat 2019'a kayan Yeni Mutantlar olduğunu biliyoruz. Maisie Williams, Anya Taylor-Joy ve Charlie Heaton gibi genç yıldızları bünyesinde toplayan film, güçlerini keşfetmekte olan genç mutantların korkulu hikayesini anlatacak.

    Bunun dışında, diğer beş filmin hangi filmler olacağını tam olarak söylemek zor. Uzun zamandır proje aşamasında bekleyen Gambit'in vizyon tarihi şu anda 7 Haziran 2019 olarak görünüyor. Ancak filmin üçüncü yönetmenini de kaybettiği göz önüne alındığında, bir daha ertelenmeyeceğine dair bir garanti yok. Bilinmeyen 5 filmin içinde yer alması daha muhtemel olan, Deadpool spin-off'u X-Force filminin çekimleri bu yılın Ekim ayında başlayacak. Aynı zamanda Deadpool 2'nin başarısına bağlı olarak 3. Deadpool devam halkası da bu listeye girebilir.

    Fox'un "Fargo" ve "Legion"ın yaratıcısı Noah Hawley ile bir Doctor Doom filmi üzerinde çalıştığı da söylentiler arasında. 2020'de gelecek olan X-Men filmlerinden biri de Tim Miller'ın "143" ismini taşıyan Kitty Pryde spin-off'u olabilir. 

    2019 ve 2020'da vizyonda olacak X-Men filmlerinin yanı sıra, bu yılın merakla beklenen X-Men evreni kahramanları da yakın zamanda seyircilerin karşısına çıkacak. 18 Mayıs'ta Marvel'ın düşük çeneli anti kahramanı Deadpool yeni devam halkasıyla beyaz perdeye dönerken, X-Men evreninin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in ruhu için verilen mücadeleyi göreceğimiz X-Men: Dark Phoenix de 2 Kasım'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top