Hesabım
    Jason Momoa’lı “The Crow” Vizyon Tarihini Aldı!

    1994 yapımı "Karga"nın yeniden çevrimi olan film 2019'un sonlarında vizyonda olacak.

    DC Sinematik Evreni’nin Aquaman’i ve “Game of Thrones”un Khal Drogo’su Jason Momoa’nın başrolünde yer aldığı “The Crow” vizyon tarihine kavuştu. 1994 yapımı aynı isimli filmin yeniden çevrimi olan film 11 Ekim 2019’da vizyona girecek.

    Başrol Jason Momoa dışında oyuncu kadrosuna dair bir bilgimizin bulunmadığı “The Crow”un yönetmenlik koltuğunda, 2015 yapımı “The Hallow” filmi ile tanıdığımız Corin Hardy bulunuyor. James O’Barr’ın 1989 yılında yayınladığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan film kaynak metne sadık kalmayı planlıyor.

    Bu film, Brandon Lee’nin başrolünde yer aldığı 1994 yapımı “Karga / The Crow”un yeniden çevrimi olacak. Amerika’da 50 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde eden filmde hayatını kaybeden bir rock müzisyeni, kız arkadaşının tecavüze uğramasının ve öldürülmesinin intikamını almak için ölümden geri geliyordu. Çekimler sırasında kurusıkı bir kurşunun gerçek kurşunla değiştirilmesi yüzünden başrol Lee trajik bir şekilde hayatını kaybetmişti. 1996 yılında gelen devam filmi “Karga 2 / The Crow: City Of Angels”ta başrol Eric Draven’a emanet edildi.

    Dağıtımcı şirket Sony, iki filminin daha vizyon tarihini açıkladı. Ashley Judd ve Edward James Olmos’un yer aldığı “A Dog’s Way Home” 11 Ocak 2019’da vizyonda olacak. Gina Rodriguez’in başrolünde olduğu “Miss Bala” ise 25 Ocak 2019’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top