Hesabım
    Mark Wahlberg’li “The Six Billion Dollar Man” Vizyon Tarihini Aldı!

    Bilim kurgu ve aksiyon türündeki film önümüzdeki sene vizyonda olacak.

    Hollywood’un yükselen yıldızlarından Mark Wahlberg’in başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve aksiyon filmi “The Six Billion Dollar Man” vizyon tarihine kavuştu. Merakla beklenen film, önümüzdeki sene 31 Mayıs 2019’da vizyona girecek.

    Dağıtımcı şirket Warner Bros. filmin haklarını geçtiğimiz sene Weinstein Company’den satın almıştı. Film o sırada, “Asabiyim Ben / Wild Tales”in Arjantinli yönetmeni Damian Szifron tarafından geliştiriliyordu. “The Six Billion Dollar Man”, 1974-1978 yılları arasında beş sezon boyunca yayınlanan “The Six Million Dollar Man” isimli diziyi temel alıyor. Dizide eski bir astronot olan Albay Steve Austin, biyonik implantları sayesinde insanüstü güçlere sahiptir ve gizli ajan olarak çalışmaktadır. ABC kanalında yayınlanan dizi de Martin Caidin’in “Cyborg” isimli romanından uyarlanmıştı.

    Warner Bros. yaptığı açıklamada önümüzdeki yıl vizyona girecek diğer filmleriyle ilgili de bazı yeni bilgiler verdi. Yara Shahidi’nin başrol için görüşmelerde olduğu “The Sun Is Also a Star” beklenenden iki hafta önce, 17 Mayıs 2019’da gösterime girecek. Melissa McCarthy ve Tiffany Haddish’li drama “The Kitchen”ı ise 20 Eylül 2019’da sinemalarda izleceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top