Hesabım
    Martin Scorsese “The Irishman” Filminin Çekimlerini Tamamladı!

    “The Irishman”in kadrosunda Al Pacino, Robert De Niro ve Joe Pesci gibi isimler bulunuyor.

    “Taxi Şoförü”, “Sıkı Dostlar”, “Köstebek” ve “Para Avcısı” gibi filmlerin efsanevi yönetmeni Martin Scorsese, yeni filmi “The Irishman”ın çekimlerini tamamladığını şahsi Instagram hesabından duyurdu. Film post-prodüksiyon aşamasına geçerken, yönetmen de filmi mümkün kılan herkese teşekkür etti.

    Suç ve drama türündeki film yıldız oyuncularla kurulu geniş kadrosuyla dikkat geçiyor. İlk defa bir arada izleyeceğimiz Al PacinoRobert De Niro ve Joe Pesci’ye filmde Bobby Cannavale, Jesse Plemons, Anna Paquin, Jack Huston, Stephen Graham, Harvey Keitel ve Ray Romano gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin senaryosu “Schindler’in Listesi” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan Steven Zaillian’ın kaleminden. Zaillian’ın diğer işleri arasında “New York Çeteleri”, “Kazanma Sanatı” ve “Amerikan Gangsteri” gibi önemli filmler bulunuyor. “The Irishman”in görüntü yönetmenliğini ise yönetmen Scorsese ile son olarak “Silence” filminde birlikte çalışan Rodrigo Prieto üstleniyor.

    Charles Brandt’in 2004 tarihli “I Heard You Paint Houses” adlı kitabından uyarlanan “The Irishman”, tetikçi Frank “The Irishman” Sheeran'ın, Jimmy Hoffa'nın öldürülmesiyle olan olası ilişkisi etrafında şekilleniyor. Netflix’te yayınlanacak filmin sinemalara uğrayıp uğramayacağı veya vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top