Hesabım
    Yeni "Logan's Run" Uyarlaması Yönetmenini Buldu!

    Yeni nesil "Logan's Run"ın yönetmen koltuğuna Simon Kinberg oturacak.

    Yeni nesil "Logan's Run" için çarklar dönmeye başladı. 1976 yapımı filmin yeniden çevrimi çok uzun bir süredir yapım aşamasındaydı. 2015 yılında filmin yapımcılığını üstleneceği açıklanan Simon Kinberg en sonunda filmin yönetmen koltuğuna da oturma kararı aldı. 

    Yeniden çekim için anlaşılan Bryan Singer ve ardından Joseph Kosinski'nin ikisinin de projeden ayrılmasından sonra uzun bir süre haber gelmeyen projenin yönetmen koltuğunu, X-Men: Dark Phoenix'in yönetmen koltuğuna oturan Simon Kinberg üstlenecek. 

    Zamanında Collider'a konuşan Kinberg, yeniden uyarlamanın "Açlık Oyunları" tarzında olmasını istediğini açıklamıştı. "'Logan's Run', Açlık Oyunları ve Labirent gibi pek çok film ve roman serisi için ilham kaynağı olmuştu. Warner Bros. bu kez büyük bir seri planlıyor. Asıl hedefimiz harika bir film yapmak. Fakat gelecek filmlerin nasıl olacağı ve bir sonraki filmde Logan'ı nereye götürebileceğimiz konusunda bazı düşüncelerimiz var" demişti.

    “Açlık Oyunları” serisinin üçüncü ve dördüncü filminde senarist olarak görev alan, filmografisinde  “Hırsızlar Şehri / The Town”, “Kan Bağı / Blood Father” ve “12 Savaşçı / 12 Strong” gibi filmler de bulunan Peter Craig filmin senaryosu için anlaşılan son isim oldu. Projenin teknik ekibi için daha önceden Alex Garland, Will Beal, Christopher McQuarrie ve Nicolas Winding Refn gibi isimlerin adı geçmişti.

    William F. Nolan’ın romanından uyarlanan ve Michael Anderson’ın yönettiği 1976 yapımı orijinal film, beyaz perdenin kült yapımları arasında yer alıyordu. İnsanların en fazla 30 yaşlarına kadar yaşamalarına izin verilen, 23. yüzyılda geçen bir ütopyayı konu alan filmde, genç ve verimli insanların yaşadığı, çalıştığı ve eğlendiği bu modern toplumda yer alan Logan, sisteme karşı koyan bir kadının etkisiyle yaşadığı mikro-toplumdan kaçarak asilere katılıp, distopik topluma karşı savaşmaya başlıyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top